Следвайте Гласове в ТелеграмГръцки медии съобщават, че българска фирма транспортира с

...
Следвайте Гласове в ТелеграмГръцки медии съобщават, че българска фирма транспортира с
Коментари Харесай

Гръцки медии: Българска фирма транспортира с камиони боеприпаси от Гърция за Украйна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Гръцки медии оповестяват, че българска компания транспортира с камиони муниции от Гърция за Украйна и слагат под подозрение сигурността на прехвърлянето. 

От военна база до град Янина се изнасят големи количества муниции и експлозиви, оповестяват гръцките медии, които излъчиха и клипове от конвоя за трансфер.

Според вестник „ Етнос “ над 20 товарни камиона вземат участие в пратката.Трансферът се прави от българска транспортна компания, профилирана за транспорт на рискови взривни товари, която притежава в България най-големия склад за такива материал в Югоизточна Европа. Не се показва дали и водачите са българи.

Според излъчените фрагменти конвоят с оръжия се ескортира от гръцка полиция и се движи в незнайна посока.

Според мнения по тази информация държавното управление " скрито " налива оръжие в Украйна като заплашва отбранителната мощност на Гърция и изнася безплатно за Киев експлозиви.

Депутати от опозиционната комунистическа партия желаеха незабавно чуване в Народното събрание на министъра на защитата, с цел да заяви по чие решение се изнася оръжие без одобрение от Народното събрание.

В същото време екологични организации показаха угриженост по метода на превозване на тези муниции и експлозиви, които се придвижват по автомагистралата и слагат на риск живота на хората.

Инфо: БНР, epiruspost.gr

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР